Sunday, November 1, 2009

in HeRe AgAin

bismillah + salamualaik..
lama sudah aku menyepi dari trus mengupdate blog nieh..
sebenarnya dalam2 kesibukan dgn aktiviti seharian kat KUIM nieh, ada juga terlintas kat ht aku nie tuk buka blog, tapi malangnya bila umur kita semakin meningkat,,ingatan pun semakin berkurang..
hahaha..senang cerita sebenarnya aku terlupa pasword dan e mail untuk sign in kat blog nie..
nak kata tua sgt tue xdala kan sebab aku masih lagi diambang belasan tahun walaupun aku tahu aku dah semakin hampir untuk berada di alam awal dewasa..
xsabar rasanya untuk menanti saat tue..
lagi beberapa hari sahaja..
sebenarnya petang nie aku ada final exam tok subjek "KAEDAH PENYELIDIKAN"
subjek yg menggerunkan jugak la (huwaaaaaaa!!!)
tapi xpe,,aku lari sekejap sebab tiba2 jer aku rasa cam aku dah ingat blik apa pasword n e mail blog aku nieh
dan alhamdulillah berjaya juga akhirnya..
kepada sahabat2 yang amat rajin mengupdate blog korang..
nantikan kemunculan kuuuuuuuuuu yer..

4 comments:

aDeQ / Muhammad Danial Bin Ahmad said...

salam...kemunculan sahabat ku ini mat kunanti kn semula..jgn lupa baca blong saya...terutama tajuk jgn ko tangiskan bukan milik mu...memang kisah benar lah...huhuhuhu....selamt menulis semula...doakan kejayaan kter semua bersama....semoga berjaya utk kamu...

violetbiru said...

wslm dan2..hehehe..sy amat gmbra bla da igt blik e mail blog sy.windu tok bloging tau tak.about that article,,sy dah bc dah..lme da sy bc,not bad gak..wah,,dan2 makin byk peminat

violetbiru said...

wslm dan2..hehehe..sy amat gmbra bla da igt blik e mail blog sy.windu tok bloging tau tak.about that article,,sy dah bc dah..lme da sy bc,not bad gak..wah,,dan2 makin byk peminat

violetbiru said...

wslm dan2..hehehe..sy amat gmbra bla da igt blik e mail blog sy.windu tok bloging tau tak.about that article,,sy dah bc dah..lme da sy bc,not bad gak..wah,,dan2 makin byk peminat

renung-renungkan

"bertolong-tolonganlah kamu membuat kebaikan dan janganlah kamu bertolong-tolongan membuat kejahatan"

banyak ilmu yg aku dpt hr nie dan insyaallah aku aku praktikkannya..
syukran Ya Allah kerana aku antara insan terpilih itu..

my daisypath

Daisypath Vacation Ticker

Al Quran..cahaya hati