Sunday, May 31, 2009

menyepi itu lebih baik dr membenci

bismillah+salamulaik
im here again...hehe
lmer sgt x buka blog
seminggu yg lepas aku bz sgt2..latihan nasyid kat kolej
mgu lg satu plak,,g kedah coz ada pertandingan nasyid IPTIM(institut pengajian tinggi islam malaysia) peringkat kebangsaan..
huuuuuuuuuuuuuuh,,,letih sgt2
ingatkan nyanyi nie senang
macam2 benda baru yg aku belajar
sepanjang latihan di kolej,,tak aku nafikan aku memg stress hingga satu tahap aku x blh tahan lg dan akhirnya aku lepaskan apa yg aku rs dengan tangisan..
tangisan tue bukan bermaksud aku lemah,,tp itu salah satu cara yg boleh buat aku rs lega
seriusly..aku memang hampir give up n nak tarik diri dr pertandingan tue..
macam2 masalah...tp alhamdulillah,,aku lega sangat2 semuanya sudah pun berakhir,,,
kat kedah,,aku dapat ramai kawan sehingga amat sukar utk aku hafal name mreka dlm ms yang amat singkat itu...
aku juga dapat seorg kwn..dan dia bg aku satu lukisan yg dilukis khas utk aku dan dia..
trima kasih atiqah....insyaallah sy akan e mail gambar tue kat kamu secepat mungkin=)
dan ustaz kata kami kena ready tok buat persembahan waktu majlis konvo bulan 8 nie...
aaduhaaai ustaz,,,xtau la kau nak join kew x...
balik dr kedah,,aku cuma rest tok 1 hari jew n sekarang aku sibuk bantu family berniaga
aku minta maaf sgt2 kat kwn2 yg antar msg kat aku..
memg aku xda masa balas msg tue
dan bagi mreka2 yg aku x save no nyer,,plz bgtau name korg dulu k
t ada plak yg kecik hati aku x kenal nanti..
heheheee....waktu2 cti cam nie
aku lebih selesa menyepi dari kawan2
lebih2 lagi dengan org yg paling2 aku nak lupakan...
sy xbencikan kamu..tp kadang2 jew sy bencikan kamu..wkakaa...
sy syg kamu,,sbb tue sy benci kamu..

too my beloved rara..im really miss you...
waje windu wangat2 wama wara...
hehehe...

p/s : trima kasih x terhingga buat kwn2..
fathi,,adnin,,din,,shaanooor coz byk bg semangat kat aku hingga akhirnya aku tamatkan
jua perjuanganku di kedah...korg semua memg best!!

4 comments:

syairah ariffin said...

assalamualaikum wanje...
wara wangat windu wakat wanje...
wari wa tu, warawade wacall wanje, wapi wanje wakde....

qurratul ain said...

memg sgt best.......

(ADEQ) muhammad danial bin ahmad said...

sahabat ku kemana kamu menghilang...bantu lah daku....

violetbiru said...

wajer to wara----->rara cyg

wslm wara..
wara wapon la waje walik..
waje wade wumah waktu wagi wajer....=)
waje windu2 wangat2 wama wamu

violet to ----> qurra

pengalaman yg ckp berharga..hehehe
nak g kedah lg!!!

violet to -----> danial
npe danial..kmu knp???????

renung-renungkan

"bertolong-tolonganlah kamu membuat kebaikan dan janganlah kamu bertolong-tolongan membuat kejahatan"

banyak ilmu yg aku dpt hr nie dan insyaallah aku aku praktikkannya..
syukran Ya Allah kerana aku antara insan terpilih itu..

my daisypath

Daisypath Vacation Ticker

Al Quran..cahaya hati