Saturday, March 28, 2009

maafkan aku


bismillah + salamualaik..
hari nie,aku still kat hostel tuk hjg minggu lg...
ntah naper aku xrs bosan sgt kali nie..
mungkin sbb hati aku sekarang nie xada apa2 perasaan
mereka yang terdekat dgn aku pasti tahu knp..
post nie aku wat actually sbb aku nk minta maaf pd seorang sahabat..
yg secara x langsung,, dia roomate aku juga,,,
hehee,,tau kan cper owgnyer??('',)
pd dia, aku minta maaf sbb da byk susahkan dia dgn mslh yg aku hadapi skrg
aku janji aku xkan bebankan dia dgn mslh2 mcm nie lg..
insyaallah...
trima kasih sbb slalu ada dgn aku bila aku keseorangan
kali nie, da masuk kali kedua kan??
aku cuma nk ckp kat dia aku syg dia dan
"aku tau aku selalu xprasaan org yg aku syg.."
p/s apa yg pentg aku highlight ngan warna merah..!
dia sgt sukakan benda yg cm bunga2 ckit, jd aku dedicate bunga nie khas tuk dia
aku xpandai nk tunjuk ksh syg aku pd dia
rasakn sendri k!!!

7 comments:

hanim cutey said...

xde ape yg di susahkan n bebankan diri sy nie..
bg sy nie sume leh wat pengajaran kpd sy..
kamu xslh pape pun..
cume bnde nie nk menguji kesabaran kamu...
n mslah yg dtg akn lebih merapatkan kite....

jemari-sepi said...

hai manjer..
salam perkenalan dari jemari...
insyallah,kemaafan ader hikmah kan...
jaga diri k

violetbiru said...

too ieka cutey...
sy sedar dri sy n trima kasih sbb jd shbt sy..
smuanya bermula dgn kwn dan kini kita telah pun bersahabat...

violetbiru said...

violet too kakak laila...
syukran=)
slalu2 ikuti kisah sy k=)

afiq said...

ape cerita nie...
he.. he.. he..
besar kes nie... : )

violetbiru said...

huhuhuuu..afiq nie..
pandai jew..
cter2 besa jelaa
hikhhikhik

protonian said...

hi,.. nice post..:-)

nama pena sy Ed .

renung-renungkan

"bertolong-tolonganlah kamu membuat kebaikan dan janganlah kamu bertolong-tolongan membuat kejahatan"

banyak ilmu yg aku dpt hr nie dan insyaallah aku aku praktikkannya..
syukran Ya Allah kerana aku antara insan terpilih itu..

my daisypath

Daisypath Vacation Ticker

Al Quran..cahaya hati