Tuesday, March 3, 2009

hari nie saya ceria sangat

saya xtau aper mood sy dan saya pun dapat idea utk mengupdatedkan gambar kawan-kawan saya yang cam sengal2 ckit dalam blog nie dan juga gambar2 program yg pernah sy ikut...
just chek it out!!!


sayang ayah dan bonda


sedikit juadah buat ayah dan bonda di Rumah Seri Kenangan Cheng


menghormati orang yang lebih tua itu perlu=)


P.A.Y.A.S.U.M



lecturer yg paling sempoi dan sangat2 disayangi..


sifat regresi mereka masih menebal kan???


sy tgk diorang da mcm bakal warga Hospital Permai jer..jgn mrh;p


Hospital Permai Tampoi, Johor Bahru..


cam budak-budak jer bapak-bapak budaak nieh..hahaha



wakil-wakil ahli dewan parlimen yang baru_right??




budak-budak sengal dip kaunseling

4 comments:

adeqMANJER said...

salam sahabat ku..bila kamu tunjukan gmbr2 ni rasa terkenag lak yg best2 kan..^_^

violetbiru said...

wslm,..heheee
sjer mau menggamit kenangn silam..
kahkahkha

qurratul ain said...

hahahahahaha
best2 gler gmb2 2...

violetbiru said...

qurra suka sbb ad gamboo dia..heheee

renung-renungkan

"bertolong-tolonganlah kamu membuat kebaikan dan janganlah kamu bertolong-tolongan membuat kejahatan"

banyak ilmu yg aku dpt hr nie dan insyaallah aku aku praktikkannya..
syukran Ya Allah kerana aku antara insan terpilih itu..

my daisypath

Daisypath Vacation Ticker

Al Quran..cahaya hati