Saturday, January 31, 2009

rindu my mummy_che mook_intan_aziz

hmmm...

dlm mood yg sukar dibaca,,aku cma blh luahkan yg aku windu pd family..

cam laa aku dok jauh sgt dri kolej kan?
padahal umah kat met tanah jer..

xpnah pun aku jd budak bek cam nie coz sudi bermalam d hostel pd hr sbtu n ahad..
huawawawwaaaa...sedihnyer..walaupun rmai kawan, tp xmacam kat umah..

kat umah ada mak ngan abah,,adik2 yg blh kau kacooo..
n yg pling aku windu daaak intan ..
da lmer aku x mengacooo idup dier,,,
i miss all of them..

mak,,,kalo dtg cni tlg bawa wiooong kesayangan manja yer,,'kalo mak rajin tlg la basuhkan ia pastu cuci ngan syampooo yg wangi2 ckit..hahahaaa(anak jaat,,patut tnya kaboo mak)

manja nak mamam masakan mak...
dtg laa tgk manja kat cni..
sedihnyer...
(aku memg sngt ngengada wokieh!!!!)

2 comments:

syairah ariffin said...

assalamualaikummm..
hoit manje..
u sesangat ngengade wokehh..
pnampo karanggg

violetbiru said...

sy windu mak..
sgt sedih wokieh..nangis2 da nie=(
sob sob sob..
injam tuala nak lap hingus boleh?

renung-renungkan

"bertolong-tolonganlah kamu membuat kebaikan dan janganlah kamu bertolong-tolongan membuat kejahatan"

banyak ilmu yg aku dpt hr nie dan insyaallah aku aku praktikkannya..
syukran Ya Allah kerana aku antara insan terpilih itu..

my daisypath

Daisypath Vacation Ticker

Al Quran..cahaya hati