Friday, January 9, 2009

insan2 yg menceriakan hidupku di ktiam

here u r...
jeng..jeng..jeng..
ps ; kpd sesape yg gmbrnyer agk xcomeyh..
aku mintak maap tahap klcc yerk


this my sweat rara(aku yg bg ia nick name nie wokieh!!bkn daniul:p)

rara nieh sweat owngnyer+nakal ckit+n yg pling istimewa ttg dri dia pd aku,,
dia tau cm ner nak wat aku ketawa ngan lagu2nyer yg cute tuh...
aku ska tgk muncung ikan kt mulutnyer tuh..
chuuumel!
rara t'lalu b'makna wat aku..
to reader,,plz mention miss yg wat peace 2 wokieh..
yg b'kca mta tuh skadar p'hias sjorr...
jgn mrh yer cygk!



pnuh dgn ketabahan+nasihat+pnuh dgn tanda tanya???(hmm,btul ker?konpiussz`~~~~`)

taadaaaa..okieh nie adlh sowg lg yg trut smer dgn aku xkra ak sdang b'duka@sdang b'gmbra..
nmer or pggilan manja nyerk "ana"..
cme cam lecturer ksl aku..pnah gak skali dua ktowg pgil ana dlm klas pastu trus cik ana(lecturer ksl)pndg..wat xtau jerk..tp dlm ht nieh hnya Tuhan jerk tau..nek sakit prut aku tahan gelak tau!
hahaha..
pe yerk nk cter ttg "itu ana"????
rpanyer yg serius x mggambarkn sifat sbnr drinya..coz ia sgt nakal wokieh!
aku cme blh kta,,ana ibarat lilin yg mnerangi hidp kmi(aku+rara+ani)



pnuh dedikasi+penyayang+tegas=)

the last one nieh adlh cousin yg dri kecik sme2 men pondok2 dlu..hehe
nmernyerk "hani"
chuuumeel kan?
ofcoz rr chuumeel cam aku jgkk..nmer pun cousin..
blood smer tuh..kuikuikui..
dri kecik aku memg rpat ngan dia..n takdir Allah aku n dia trus b'sma n study pun kt tmpt yg smer..
dia ad imej yg t'sndri n kalo da knal sape dri dia yg sbenar,pasti rs nak tau ttg dia lebih byk lg..(ayat bodek nieh;p)
n yg best pasal "hani", dia slalu motivate aku time aku dirundum mslh..
tp time tu cme perlu ad aku n dia jelah..
nsib mlang tul hani dpat cousin yg complikated cam aku nieh..hahaha


aku harap n sntiasa bdoa pd Allah agar mreka suma nieh trus brada dalam hidup aku n temani hr aku n menceriakan wajahku ini..
wlapun aku tau saat tok b'sma ngan kalian smakin singkat...
sedeyyyh bla pk kta akan b'pisah nantii..

utk antunna(ana+ani+rara)

*smoga rahmat Tuhan sentiasa b'sma kalian
*d'p'mudahkan sgala urusan
*b'jya d dunia n d akhirat
*aku sgt2 m'hargai kalian n kalian cukup istimewa dlm hati ini..

thatssszzz aaallll....
buuuuuzzzs

5 comments:

afiq said...

salam...

lama ana tak ziarah blog nie...

semoga diberkati oleh Allah swt...
Insyaallah...

farhana bintun jamal addeen said...

assalamualaikum..wuaaaa...sedeynyeww..isk3..=(

violetbiru said...

to afiq : tq afiq sudi ziarah blog ana..
rajin2 lerw bg komen yerk=)

to my belove fwen_ana : nper dikau sedeyyy?

syairah ariffin said...

hasyoo manjee..
sangat tersentohh wokehhhh

violetbiru said...

nti smua adalh brang pling berharga dalam hdp sy....

renung-renungkan

"bertolong-tolonganlah kamu membuat kebaikan dan janganlah kamu bertolong-tolongan membuat kejahatan"

banyak ilmu yg aku dpt hr nie dan insyaallah aku aku praktikkannya..
syukran Ya Allah kerana aku antara insan terpilih itu..

my daisypath

Daisypath Vacation Ticker

Al Quran..cahaya hati